Een overzicht van Succesverhalen

Vele verenigingen, koren, kerken etc gingen u voor! En met veel succes!
Lees hier een aantal van deze verhalen, uw eigen verhaal hier ook geplaatst zien? Neem dan contact met ons op.

Stichting Serving St. Paul's (Kenia) - doorlopend 2016/ 2017

Middels de doorlopende rookworstenactie is het mogelijk om de projecten van de Stichting te ondersteunen en daarnaast lekker te eten! Het gehele winterseizoen 2016 - 2017 kunnen de rookworsten worden besteld via de site van St. Serving St. Paul's. Op zo'n 25 kilometer van Nairobi, de hoofdstad van Kenia, ligt het dorp Limuru. In de nabijheid van dat dorp is de campus gelegen van St. Paul's University. Het is een christelijke universiteit en heeft een grote invloed op kerk en maatschappij in Oost- en Centraal Afrika. Serving St. Paul's wil schouder aan schouder staan met leidinggevenden van St. Paul's University die goed kunnen inschatten welke mensen onze hulp kunnen gebruiken. De ontvangers werken zelf ook hard en brengen offers om succesvol te zijn in hun studie of werk. Uw gift is dus het investeren waard!

Stichting Serving St. Paul's (Kenia)

Chr. Mannenkoor Looft den Heere, Vaassen - begin 2015

De eind januari/begin februari dit jaar gehouden kleine rookworstaktie heeft een netto resultaat van € 400,-- opgeleverd. Een woord van dank aan de organiserende Aktiviteitencommissie is zeker op z'n plaats.

Chr. Mannenkoor Looft den Heere

Rehobothschool IJsselmuiden, oktober 2014

In oktober hebben we weer de jaarlijkse worstenactie gehouden. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan! Dozen vol worsten zijn er verkocht, fantastisch! Alles bij elkaar heeft een enorm bedrag van 5335,- euro opgebracht! Hiermee steunen jullie het werk van Stefan en Jacoline van den Berg, die samen met Hannah en Micha begin 2015 naar Zuid-Afrika verhuizen om zich daar in te zetten voor moeders en kinderen met een uitzichtloos bestaan. Dit werk gaan zij doen bij Child and Youth care centre 'Goeie Hoop'. We willen graag alle meesters, juffen, ouders en kinderen hartelijk bedanken voor hun geweldige inzet! Baie dankie…

Berg en Hoop

Rookworsten voor KiKa, januari 2014

Woensdag 29 januari hebben we 's ochtends bij Mastenbroek Vleeswaren in Epe de bestelde worsten opgehaald. Eerst de aanhangwagen volladen en toen de rest in de auto Natuurlijk moesten de rookworsten betaald worden, dus geld tellen. Vervolgens naar basisschool de Wilgenburg. Hier kwamen de vrijwilligers om te helpen met de rookworsten. Pakketjes maken, distribueren, geld ontvangen, administratie bijhouden. Het ging gesmeerd en met een uurtje waren de meeste worsten betaald en opgehaald.

Henkjan holt

Resultaat van de actie:
resultaat actie

Protestantse Gemeente Drachten Grote Kerk, deur-aan-deur-actie 2014

De Grote Kerk in Drachten wordt gerestaureerd en de gemeente is creatief geld aan het ophalen... De zaterdagen in januari en februari zijn we met een groot aantal vrijwilligers op pad geweest met heerlijke rookworsten voor de snert en de stamppot. Of om zo op te eten natuurlijk als borrelhapje. Het was een schitterende en succesvolle actie. In totaal heeft het ruim € 6000, - opgebracht!

Protestantse Gemeente Drachten Grote Kerk

Geplande acties

Mocht je belangstelling hebben om je actie hier op de kalender te plaatsen, laat het ons dan weten.

Aankomende acties

-